Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
    Е хубава работа за един час ли не можем да се разберем
    разбирайте са
    мен не ме бройте вече

мое са разсъдите ма ша ви го кажа...
    от началото на тея срещи винаги сме били в един час 17ч в неделя на атила...
    единствено сменихме часа преди година заради мартин щото почна там неква работа...
    от както станахме много аман от промени на места... бати кът прадливи станахме ...
    на мен ми писна ... да се мени нещо
    то не бяха империали не бяха боулинги не бе ...чудо
    на единя му е запушено, на другия му е студено на третия нам си кво ... е идеално няма никъде
    а като решите час и място ... за постояно да речем в следващата 1 година се обадете...

писна ми да карам някой да сменя мястото в важната тема
    нали се сещате, че ако някой случаен иска да дойде... има са чуди къде сме ...
    Last edited by cvetelin; d.m.y г., 21:59.
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Цецка извиняваи ако съм те обидил нещо просто казах за един час ли толкова не можем да се разберем тъкмо взе да ми харесва на вашите срещи и хоп вече няма,ама и ти си много прав така си е.

Comment

• Сичко така си е добре.Неделя 18:00 Радилон.

Comment

• Събирайте се в който час решите, никак не сте прави. Единствения прав човек е cvetelin.
          Kappa SW
          Bravo GT
          Mondeo RS

Comment

• А нещо работа за мен няма ли???
            Къде са ви снимките
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• На две коли и 3-ма човека какво да снимаме.

Comment

• така ще бъде даже сте много
                Kappa SW
                Bravo GT
                Mondeo RS

Comment

• ква ви бърка пък вас от колко часът е Цецо е прав винаги от 17 сме били а и тая седмица бяхме само 2 коли зна4и маи си е по уда4но пак от 17 да сме а и наситина 6те мойе и снимки да има аз от колкото и да е съм там но маи по добре 6те е от 17

Comment

• Първоначално публикувано от siso22 Покажи съобщение
                    ква ви бърка пък вас от колко часът е Цецо е прав винаги от 17 сме били а и тая седмица бяхме само 2 коли зна4и маи си е по уда4но пак от 17 да сме а и наситина 6те мойе и снимки да има аз от колкото и да е съм там но маи по добре 6те е от 17
                    батка часа е 18 от 1 година вече ... така, че не мисля, че тря търпи промяна... тъмно тъмно... е кво от тва
                    а лятото като беше светло ... тогава пак никой не идва ...
                    аз ша чакам на пролет ... че ся студено и ма е страх

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                      батка часа е 18 от 1 година вече ... така, че не мисля, че тря търпи промяна... тъмно тъмно... е кво от тва
                      а лятото като беше светло ... тогава пак никой не идва ...
                      аз ша чакам на пролет ... че ся студено и ма е страх
                      Че който го е страх от мечки да не ходи в гората бе баце що са оплакваш
                      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                        Че който го е страх от мечки да не ходи в гората бе баце що са оплакваш

евала

Comment

• да ве мен не ме б1рка студено топло т1мно светло там с1м

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение

евала

Ей Мрънкалце, скучно ли ти е.
                            Две недели отсъствам и вече сте се изпокарали без да има причина.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• еи стелт ти каде се изгуби наистина наи болния а те няма аре 4е маи на си4ки липсва6

Comment

• колеги последно в колко часа се сабирате не мойах да разбера а и отсъствах последния път

Comment

Working...
                                X